Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів

Номер, том, частина, рік
4(76), 2, 2, 2013

УДК
639.3/6

Автор
О.В. Гончарова, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Дніпропетровський державний аграрний університет, Україна

Анотація
Розглянуто роль води у страусівництві. Представлено чинники, що впливають на формування продуктивності страусів. Досліджено показники розвитку організму страусенят.

Ключові слова
показники якості води, страусенята, особливості при напуванні, швидкість розвитку організму страусенят

Стаття
О.В. Гончарова. Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів

Список використаних джерел

  1. Піщан С. Г. Екологічна безпека продукції тваринництва / С. Г. Піщан, Л. О. Литвищенко, О. В. Гончарова ; Дніпропетровський університет ім. А. Нобеля. Tempus-de-tempus-Jpcr. — Дніпропетровськ, 2012. — 272 с.
  2. Гончарова О. В. Потенциальные возможности и функциональное состояние организма страусов при промышленном разведении / XVІ Международная научно-практическая конференция “Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства” (6-7 июня 2013 г.), Горки — Беларусь. — Вып. 16. — Ч. 2. — С. 162—169.
  3. Horbanczuk J. O. Chow strusi / J. O. Horbanczuk. — [Wydanie II]. — Warszawa: Wydawnictwo Megraf, 2000. — 213 р.
  4. Huchzermeyer F. W. Diseases of Ostriches and other Ratites agricultural research Council / F. W. Huchzermeyer., UAR. — 1998. — Р. 42—43.

Е.В. Гончарова. Качество воды и биотехнологические особенности выпаивания страусов.
Рассмотрена роль воды в страусоводстве. Представлены факторы, влияющие на формирование продуктивных характеристик страусов. Исследованы показатели развития организма страусят.

L. Goncharova. Water quality and biotechnology peculiarities of watering ostriches.
The studies show the features of watering ostriches. The article investigated factors that affect the productive characteristics of ostriches.