Формування показників якості зерна пшениці озимої в умовах Північного Степу.

Номер, рік
2(84), том 2 2015
УДК 636.4.082

Автор
С. А. Гнатюк, генеральний директор Української корпорації по виробництву м’яса на промисловій основі «Тваринпром», Україна

У статті проаналізовано роботу підприємств галузі свинарства за останні роки, а також висвітлено проблемні питання стосовно подальшого нарощування обсягів виробництва свинини на промисловій основі в умовах Української корпорації по виробництву м’яса на промисловій основі «Тваринпром».

Ключові слова
свинарство, корпорація, технологія, продуктивність.

Стаття
С. А. Гнатюк. Результати і перспективи роботи господарств корпорації «Тваринпром»
Список використаних джерел
1. Волощук В. М. Исторические аспекты и стратегия развития свиноводства в Украине / В. М. Волощук, В. П. Рыбалко // Современные проблемы и технологические инновации производства свинины в странах СНГ : сб. трудов. — Чебоксары, 2013. — С. 22—26.
2. Мысик А. Т. Состояние животноводства в мире, на континентах, в отдельных странах и направление развития / А. Т. Мысик // Зоотехния. — М., 2015. — № 1. — С. 2—6.
3. Рибалко В. П. Немає долі без солі, але немає її і без сала / В. П. Рибалко // Слов’янський збірник. — Полтава, 2012. — Вип. ІІ. — С. 11—14.

С. А. Гнатюк. Результаты и перспективы работы хозяйств корпорации «Живпром».
В статье проанализирована работа предприятий отрасли свиноводства за последние годы, а также освещены проблемные вопросы относительно дальнейшего наращивания объемов производства свинины на промышленной основе в условиях Украинской корпорации по производству мяса на промышленной основе «Живпром».

S. Gnatyuk. The results and prospects of work of «The Zhivprom» corporation
The article analyzes the work of the enterprises of the pig industry in recent years, as well as highlight the problematic issues concerning further increase the volume of pork production on an industrial basis in «The Zhivprom» Ukrainian corporation of meat production.