Ефективність використання вологи різноудобреними сидеральними парами.

Номер, рік
2(84), том 2 2015
УДК 636.082

Автор
В. П. Рибалко, доктор сільськогосподарських наук, професор,
головний науковий співробітник
Інститут свинарства і агропромислового виробництва НААН України, Україна?

У статі коротко викладено значення продукції тваринного походження для харчування людини, а також сучасний стан та перспективи виробництва свинини в Україні без зниження її якості.

Ключеві слова
чисельність свиней, продуктивність, свинина, сало, інтенсивна технологія, реалізація.
Стаття
В. П. Рибалко. Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості

Список використаних джерел

1. Волощук В. М. Исторические аспекты и стратегия развития свиноводства в Украине / В. М. Волощук, В. П. Рыбалко // Современные проблемы и технологические инновации производства свинины в странах СНГ : сб. трудов. — Чебоксары, 2013. — С. 22—26.
2. Мысик А. Т. Состояние животноводства в мире, на континентах, в отдельных странах и направление развития / А. Т. Мысик // Зоотехния. — М., 2015. — № 1. — С. 2—6.
3. Рибалко В. П. Немає долі без солі, але немає її і без сала / В. П. Рибалко // Слов’янський збірник. — Полтава, 2012. — Вип. ІІ. — С. 11—14.

В. П. Рыбалко. Не только увеличивать производство свинины, но и не ухудшать ее качества.
В статье кратко изложено значение продукции животного происхождения для питания человека, а также современное состояние и перспективы производства свинины в Украине без снижения ее качества.

V. Rybalko. Not only to increase pork production but don’t make worse its quality.
In the article it is shortly given the significance of products of animal origin for human nutrition and also the modern state and perspectives of pork production in Ukraine without decreasing its quality.