Зміст випуску 2 (89), частина 1, 2016

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ НАУКИ

3. П. П. Антоненко, Н. І. Суслова, Н. С. Макєєв, Д. І. Головань, Л. В. Кременчук, Т. Д. Пушкарь.  Профілактична ефективність мінерального препарату «Сапокорм» та кормової фітодобавки «Фітопанк» за метаболічних порушень свиноматок.
11. С. В. Аранчій, Г. А. Зон, О. В. Кінаш. Епізоотологічна ситуація щодо вісцеральних мікозів тварин в умовах Центрального регіону України.
18. І. О. Балабанова. Розробка технології елітного твердого сиру «Каланчацький».
26. В. В. Бількевич.Згодовування різних доз кормової добавки НуПро та її вплив на продуктивність курчат-бройлерів.
35. В. С. Бомко, В. П. Даниленко, М. Г. Повозніков. Показники відтворної здатності високопродуктивних корів за різних рівнів цинку у раціонах.
43. О. Г. Бордунова, О. Г. Астраханцева, Р. В. Денісов, О. С. Лупінова, В. Д. Чіванов, Зміни складових біокристалічних шарів шкаралупи інкубаційних яєць курей за використання технології «штучна кутикула (ARTICLE)».
53. Ю. О. Вечеря. Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості.
60. Т. О. Гаркавенко, І. М. Азиркіна. Визначення залишкових кількостей антибіотиків тетрациклінової групи в продукції птахівництва мікробіологічним методом. 
69. В. І. Гноєвий, І. В. Гноєвий, О. К. Трішин, Г. І. Котець. Методи оцінки біологічної повноцінності білка кормів і тваринницької продукції.
76. Yu. Kiriyak, I. Gorbatenko. Global warming in the South region of Ukraine and it’s impact on the eukaryotes.
85. Н. О. Грудко, І. М. Шерман. Вплив тривалості вирощування в басейнах на якісні параметри мальків веслоноса.
93. М. М. Долгая, С. В. Богороденко, Ю. О. Ярьоменко, І. О. Полєва.Якість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Е.
102. И. Б. Измайлович. «ТОКСИСОРБ» снижает патогенность микотоксинов.
109. І. Г. Калініна. Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону.
121. Г. І. Калиниченко, О. А. Коваль.Вплив генотипових факторів на якісні показники вовнової та м’ясної продуктивності овець.
129. В. А. Кириченко, Є. В. Баркарь, А. І. Кириченко. Об’єктивна оцінка генотипу баранів-плідників за якістю нащадків.
137. А. П. Китаєва, К. О. Хамід, З. Т. Семенова. Лікувальні властивості меду різних регіонів України.
144. Е. Клаусен. Особливості датської системи безпечності харчової продукції.
155. О. С. Ковпак. Цитогенетичний аналіз прогеніторних клітин міокарду щура на ранніх пасажах. 
164. В. В. Ковпак, Ю. О. Харкевич. Iмунний статус щурів за цукрового діабету при застосуванні заміщуючої клітинної терапії.
173. В. В. Кондакова, Д. Г. Готовский, И. В. Фомченко. Применение растительного адаптогена для повышения защитных свойств организма животных.
182. В. А. Котелевич. Кролятина – важливий резерв органічної продукції.
191. А. О. Погорєлова, Г. А. Коцюбенко. Мoрфологічна та біохімічна оцінка кролятини залежно від віку забою.
199. І. О. Ластовська. Продуктивність бичків різних порід в умовах інноваційної технології виробництва яловичини.
205. Л. С. Патрєва, І. І. Максимова. Аналіз показників безпечності молока в умовах сільськогосподарського підприємства. 

Редакція випуску 2 (89), частина 1, 2016