Любич В. В.

Любич В. В., канд. с.-г. наук, доцент, доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна, Уманський національний університет садівництва, Україна

h-індекс 1
Scopus Author ID: 57190382174
ORCID https://orcid.org/0000-0003-4100-9063
ResearcherID: W-8897-2018

Selected Publications:

  1. Киселева М.И. Дифференциация сортов озимой мягкой пшеницы (Triticum aestivum) по устойчивости к наиболее вредоносным возбудителям грибных болезней / М.И. Киселева, Т.М. Коломиец, Е.В. Пахолкова, Н.С. Жемчужина, В.В. Любич / Сельскохозяйственная биология. – 2016. – № 3. – С. 299–309. http://www.agrobiology.ru/3-2016kiseleva.html (Scopus)
  2. Petrenko V., Liubich V., Bondar V. Baking quality of wheat grain as influenced by agriculture systems, weather and storing conditions // Romanian Agricultural Research. No. 34. 2017. Р. 69–76. http://www.incda-fundulea.ro/rar/rar34.htm (Scopus)
  3. Osokina N., Liubych V., Novak L., Pushkariova-Bezdil T., Priss O., Verkholantseva V., Нrуhorenko O., Pusik V., Pusik L. Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. 2018. Vol. 2 (11–92). Р. 39–47. DOI: 10.15587/1729-4061.2018.126372. http://journals.uran.ua/eejet/issue/view/7533 (Scopus)
  4. Serhii Poltoretskyi, Hrihorii Hospodarenko, Vitalii Liubych, Nataliia Poltoretska, Hrihorii Demydas. Toward the theory of origin and distribution history of Triticum spelta L. // Ukrainian Journal of Ecology. 2018. Vol. 8. P. 263–268. doi: 10.15421/2018_336. http://ojs.mdpu.org.ua/index.php/biol (Web of Science Core Collection)