Зміст випуску 2 (110), 2021

 

Титульний лист

Зміст

ECONOMICAL SCIENCES

Poltorak A., Melnyk O., Baryshevska I., Ihnatenko Zh. Alternative sources of funding for the development of united territorial communities 4
Зелінська Г. О., Андрусів У. Я. Глобалізаційні виклики та конкурентноспроможність персоналу підприємства 11
Ksonzhyk I., Petrova O. Information support for development of rural green tourism enterprises in Ukraine in conditions of COVID-19 pandemic
19
Лункіна Т. І., Бурковська А. В., Гуліч К. О. Застосування фінансових технологій у банківській системі України
27
Барабаш Л. В. Трансформація податкової системи України з метою сприяння розвитку аграрного виробництва 36
AGRICULTURAL SCIENCES
Скрильник Є. В., Гетманенко В. А., Кутова А. М., Москаленко В. П. Потенційні ресурси та підходи до управління органічною сировиною України для поповнення запасів гумусу в грунтах 45
Дегтярьов Ю. В., Чекар О. Ю. Використання електрофізичних показників під час вирощування суниці на краплинному зрошенні Лісостепу України 54

Сябрук О. П., Найдьонова О. Є., Гетьман Я. В. Вплив біопрепаратів на емісію СО₂ та мікрофлору у прикореневій зоні кукурудзи

63
Білінська О. М., Кулька В. П., Самець Н. П., Голод Р. М. Вплив застосування препарату Альбіт на формування насіннєвої продуктивності добазового матеріалу картоплі 71
TECHNICAL SCIENCES

Бабенко Д. В., Доценко Н. А., Горбенко О. А., Кім Н. І. Обґрунтування впровадження сепаратора насіння овоче-баштанних культур у складі технологічної лінії

80
Попов О. П., Новіков О. Є., Савенков О. І., Садовий О. С., Кондратьєва А. А. Вплив перекосу і прогину обертового валу на силові фактори, що виникають у зубчастих з’єднаннях 88
Шлапак Г. В., Агунова Л. В., Азарова Н. Г. Рослинні компоненти у технології виробництва м’ясопродуктів 95
ДУМКА ВЧЕНОГО

Mirzayev N.  Сovid-19 pandemic and innovative agrarian economy

104
Rahimli  H. Evaluation of the role of intellectual capital in innovative economic growth in the framework of knowledge economy 110