Титульний лист |
|
Зміст |
|
ЕКОНОМІЧНІ НАУКИ |
|
I. Honcharenko, О. Kuzmin, E. Neroznak, N. Skybinskyi. Implementation of the economic model of closed-loop in the Mykolayiv region |
4 |
Г. О. Партин, А. Г. Загородній, Н. І. Заяць. Соціально-репутаційний капітал підприємства: сутність, складові, оцінювання |
10 |
Н. В. Потриваєва, О. В. Довгаль. Теорії регіонального розвитку та їх вплив на розвиток сільських територій |
18 |
І. Г. Крилова, Г. В. Коваленко, І. С. Поточилова. Чинники впливу на продуктивність праці з позиції забезпечення можливостей людського розвитку |
24 |
М. П. Міняйло, Н. І. Галунець. Особливості процесу децентралізації в Миколаївській області |
31 |
СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ НАУКИ |
|
Р. А. Вожегова, А. І. Кривенко. Вплив біопрепаратів на врожайність і якість пшениці озимої в умовах Півдня України |
39 |
А. О. Семенов, І. В. Короткова, Т. В. Сахно, М. М. Маренич. Використання агрономічного потенціалу УФ-С випромінювання для підвищення передпосівних якостей насіння моркви |
47 |
Є. О. Домарацький, В. В. Базалій, О. О. Домарацький. Продуктивність ріпаку озимого залежно від азотного живлення та рістрегулюючих препаратів за умов кліматичних змін |
53 |
Д. О. Шацман. Ефективне виробництво зерна кукурудзи за повторного вирощування та різних систем захисту в Лівобережному Лісостепу України |
63 |
Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. С. Крамаренко. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатів |
70 |
Д.- В. Д. Пасєчко, В. Г. Кушнеренко, Л. М. Дашевська. Використання кореляційно-регресійної і логістичної моделей для оцінки втрат молочного скотарства від теплового стресу |
77 |
Л. В. Бакланова. Активність ферментів крові лактуючих корів за різних показників об’ємно-вагового коефіцієнта та числа лактацій |
84 |
І. С. Слюсаренко. Екстер’єр та інтенсивність росту помісних ярок F1, одержаних від схрещування маток цигайської породи з баранами м’ясних порід |
90 |
ТЕХНІЧНІ НАУКИ |
|
Т. О. Мороз, В. С. Ендрес. Переваги гібридних мобільних додатків та прогресивних веб-додатків у бізнесі |
96 |
Л. С. Патрєва. Нові вимоги до маркування харчових продуктів |
103 |
М. О. Радіонов, Д. Д. Марченко, В. М. Курепін. Визначення основних напрямів профілактики травматизму на підприємствах сільського господарства |
111 |
В ПОРЯДКУ ОБГОВОРЕННЯ |
|
В. В. Мельніченко. Основні наукові підходи до менеджменту у сучасній освіті |
118 |
Ключевое название (Key title):
Vìsnik agrarnoï nauki Pričornomor'â (Online)
Сокращенное ключевое название (Abbreviated key title):
Vìsn. agrar. nauki Pričornomor'â (Online)
Параллельное название (Parallel title):
Ukrainian Black Sea region agrarian science