Зміст випуску 3 (99), 2018

ЕКОНОМІЧНІ НАУКИ

Титульний лист
Зміст
4. О. В. Шебаніна, А. І. Бурковська. Регулювання потенціалу виробництва сільськогосподарської продукції на основі індикаторів продовольчої безпеки

12. Н. В. Потриваєва, О. І. Лугова, Н. В. Яновська, Ю. О. Клочан. Міжнародні стандарти фінансової звітності як основа розвитку бухгалтерського обліку в умовах глобалізації економіки (ENGLISH)
20. О. В. Лазарєва. Теоретичні аспекти формування стратегій збалансованого розвитку землекористування
26. А. С. Полторак. Системна таксономія фінансової безпеки
33. О. А. Купчишина. Моніторинг регуляторної політики в аграрному секторі економіки  України

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ НАУКИ

40. Т. В. Підпала, Є. М. Зайцев. Продуктивне довголіття молочної худоби голштинської породи різної селекції
46. Т. Г. Панасова, С. М. Кулинич, Р. В. Лисанець. Ефективність електрометричного методу діагностики статевої охоти у корів
51. В. А. Легкодух, М. М. Луценко. Перспективи розвитку технології роботизованого доїння корів
56. В. О. Рокотянська, Вплив наноаквахелатів на біологічну повноцінність сперміїв
61. В. П. Карпенко, С. В. Павлишин, Активність антиоксидантних ферментів у рослинах пшениці полби звичайної за дії гербіциду Пріма Форте 195 і регулятора росту рослин Вуксал БІО Vita
66. А. І. Кривенко. Ефективність нагромадження органічної маси сидеральних культур залежно від обробітку ґрунту в Південному Степу України
73. В. М. Ловинська. Локальна щільність компонентів фітомаси стовбура сосни звичайної (Pinus sylvestris l.) Північного Степу України
79. В. В. Сахненко, Д. В. Сахненко. Формування та прогноз динаміки популяцій клопа шкідливої черепашки на пшениці озимій за нових систем землеробства
84. Є. В. Зінченко. Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки

ТЕХНІЧНІ НАУКИ

89. М. П. Кунденко, О. Ю. Єгорова, І. М. Шинкаренко, І. І. Бородай, О. М. Кунденко. Вимірювання діелектричної проникності біологічних речовин (ENGLISH)
94. Д. В. Бабенко, О. А. Горбенко, Н. А. Доценко, Н. І. Кім. Теоретичні аспекти процесу відокремлення олії способом пресування

Редакція випуску 3 (99), 2018